Aantal dagelijks Covid-19 positief geteste personen blijft schommelen tussen 1 en 15

9 personen donderdag positief getest

Het aantal personen dat donderdag Covid-19 positief is getest bedraagt 9, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten donderdagavond, dat was zaterdag 2, zondag 12, maandag 1, dinsdag 11 en woensdag 12. Het aantal dagelijks positief geteste personen schommelt al enige tijd tussen de 1 en 15. Er zijn donderdag 133 tests uitgevoerd. 14 Patiënten zijn genezen verklaard. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten nog steeds  5 en 20 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 35 Positief geteste personen bevinden zich in isolatie, 2 minder dan woensdag. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.901.

PK

error: Kopiëren mag niet!