4e productie Chille Events over social media hype

Een nieuwe productie van de organisaties Chille Events & SUKSDL staat gereed voor release. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van Suraj Sahadew-Lall. Hij is de schrijver van het  nummer ‘Facebook pe larki behaar’. Hij is tevens de manager van van Chille Events  SUKSDL. De release van ‘Facebook Pe Larki bahaar’ & Chille Nagara medley staat gepland voor 01 maart. Het is een eigen productie van Suraj Sahadew-Lall zijn organisaties. Muziek is hierbij gearrangeerd door Devin Beats Studio ( Joosje Gobind ) en Suraj Sahadew-Lall.  De Chille Nagara medley is een samenvoeging van een dans medley. Het idee achter ‘Facebook pe larki behaar’ is het feit dat social media hedendaags een hype is. In het bijzonder onder de jongeren. Zang van het nummer is gedaan door de bekende Surinaamse chutney zanger Wienish Chedi.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: