Rohan Mangre over Rohan Photography

Rohan Mangre is een jong Surinaamse talent die doet aan Fotografie. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie over Rohan. Hij zag het levenslicht op 08 november 2001. Hij is afkomstig uit een gezin van zes personen. Hij vond het altijd leuk om foto’s te maken met zijn mobiel. Hij zorgde daarbij voor mooie en unieke resultaten bij het maken van foto’s van voertuigen, de natuur en nog veel meer.  Hij heeft met behulp van zijn vrienden die ook met fotografie bezig zijn behoorlijk wat ervaring opgedaan. Hij is opgeleid door ervaren professionele fotografen. Op zijn 17de jaar besloot hij van start te gaan met zijn eigen werk, genaamd Rohan Photography. En het gaat goed want hij houdt zich tot heden bezig met fotografie. Overigens mag ook gezegd worden dat hij veel complimenten krijgt van zijn klanten. Hij gaat al anderhalf jaar door in de gemeenschap als een zelfstandige fotograaf. Een bijzonder woord van dank aan Prechant Mangre, de manager van Rhythmzz Tassa Band. Hij heeft Rohan ondersteund bij het uitbreiden en verder groeien van zijn business. 

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: