Benjamin Fayah over het nummer ‘Superman’

De Surinaamse artiest Benjamin Fayah, Roché Pinas, deelt het volgende mee in gesprek met Dagblad Suriname. ‘Superman’ is een nummer dat tot stand is gekomen in samenwerking met producer Timothy Darius. Pinas is de zanger en schrijver van het lied. ‘Superman’ is met een videoclip uitgebracht. De clip is te bekijken via de YouTube channel Music Steroidz.  “Omdat geen enkele ziel in deze pandemie alleen zou moeten zijn, is liefde meer dan ooit nodig. Maar het liefdespad is niet makkelijk. Manifestaties die gevoelens zoals jaloezie, gierigheid en afgunst veroorzaken, moeten hierbij achterwege gelaten worden voor liefde om te winnen. Dit is verhaal achter dit nummer aldus de zanger. Andere populaire songs van deze artiest zijn “Heart Breaker” en “Yu Kori Mi Ati”. Binnenkort volgen heel wat verrassingen van Benjamin voor muziekliefhebbers en fans.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: