Patrick Winter nieuwe voorzitter Coronie Sportbond

Op dinsdag 16 februari 2021 is de bestuursverkiezing van de Coronie Sportbond (CSB) gehouden. Oud-trainer van Transvaal, Patrick Winter, is na acclamatie gekozen als de nieuwe voorzitter, aangezien er geen tweede lijst was. Vier van de zes verenigingen uit de sportbond wilden verieuwing, nadat het oud bestuur onderleiding van Frank Rozenblad een volle termijn van vier jaar had uitgezeten. De overige bestuurleden zijn: Robert Groenveld (ondervoorzitter), Charita Vroom, Cindy Wolf en Mariska Rigters. Deze zaterdag zal het nieuw bestuur haar eerste vergadering houden. De overige bestuursfuncties worden op die dag toegedeeld en er zal verder gesproken worden over hoe verder met het voetbalgebeuren in Coronie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: