Akshay Kumar treurt om de dood van Sandeep NAhar

Akshay Kumar rouwde dinsdag om de vroegtijdige dood van zijn Kesari co-ster Sandeep Nahar, terwijl hij een beroep deed op zijn fans om hulp te zoeken als ze zich niet oke voelen.

Sandeep Nahar, die speelde in films als Kesari en MS Dhoni, stierf naar verluidt door zelfmoord op maandag, uren nadat hij op Facebook had geschreven dat hij van plan was de extreme stap te nemen.

In de FB post had de acteur zijn vrouw en schoonmoeder ervan beschuldigd hem onophoudelijk te treiteren. Sandeep had gezegd dat hij en zijn vrouw in een ongezonde relatie zaten, die doorspekt was met voortdurende ruzies. Hij zei echter dat niemand verantwoordelijk moest worden gehouden voor zijn dood.

Sandeep had ook gezegd dat hij teleurgesteld was in de “politiek” in Bollywood, die, zo beweerde hij, hem op het laatste moment kansen ontnam.

Op Twitter herinnerde Akshay zich Sandeep als een man met een passie voor eten.

“Hartverscheurend om te horen over het overlijden van #SandeepNahar. Een lachende jonge man met een passie voor eten zoals ik hem herinner van Kesari. Het leven is onvoorspelbaar. Zoek alsjeblieft hulp als je je ooit down voelt. Vrede voor zijn ziel,” schreef Akshay in een hartverwarmende post, naast een foto van Sandeep uit Kesari.

Sandeep, een inwoner van Mumbai, werd dood verklaard toen hij naar het SRV ziekenhuis in Goregaon West werd gebracht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: