Acteur Ranvir Shorey positief getest op COVID-19

Ranvir Shorey heeft via Twitter laten weten dat hij positief getest is op COVID-19.  De 48-jarige acteur deelde mee dat hij milde symptomen heeft en zichzelf in quarantaine heeft geplaatst, volgens het BMC-protocol.

Na zijn update op Twitter, wensten veel van zijn fans en volgers hem een spoedig herstel. De Lootcase-acteur had onlangs gerouwd om de dood van Sandeep Nahar door zelfmoord, hij schreef: “De druk achter het scherm, noch van de balkons noch van de boxen kan worden gezien. Om Shanti.”

Shorey was voor het laatst te zien in Metro Park 2, en heeft opnames gedaan voor Sunflower van Vikas Bahl met Sunil Grover en Mukul Chadha.

Hij heeft ook Santosh Sivan’s Mumbaikaar in zijn portefeuille, met Vijay Sethupathi, Sanjay Ishra en Vikrant Masey in de hoofdrollen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: