SAO weer begonnen met verzorgen avondcursussen

De Stichting Arbeidsmobilisatie  Ontwikkeling (SAO) heeft haar deuren weer opengesteld voor avond cursisten van de trainingen Basis Electro-huisinstallatie, GAWASA (gas, water en sanitair) en Basis Koeltechniek. De lessen zijn woensdag hervat onder strikte Covid-19 maatregelen. SAO behoort tot een van de werkarmen van het Ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken, zo meldt het ministerie donderdag in een persbericht.

Anisjah Tamsiran-Saridjan, onderdirecteur vaktrainingen van SAO, heeft benadrukt, dat er voorlopig alleen een herstart is van de avondtrainingen vanwege de versoepeling van de Covid-19 maatregelen. Verwacht wordt dat ook de herstart van de dagcursussen spoedig plaatsvindt.  Tijdens het betreden van het terrein en het volgen van de lessen zal er streng gelet worden op het naleven van de Covid-19 protocollen zoals het op hebben van een mond- en neusbedekking en het regelmatig ontsmetten van de handen. 

Vanwege de avondklok tijden zijn de lestijden gesteld van 17:00 uur – 20:00 uur. Tamsiran-Saridjan heeft een beroep gedaan op een ieder die interesse heeft in de trainingen van SAO om zich spoedig op te geven voor de trainingen die binnenkort van start zullen gaan. De trainingen die ‘s avonds verzorgd worden, zijn: Basis Electro-huisinstallatie, GAWASA, Basis Koeltechniek, Lassen niveau 1 en 2, Textiele werkvormen, Assistent Constructiewerker, Assistent Graafmachine simulatie en Computer Hardware module 1 en 2.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: