Dia Mirza’s huwelijk

Bollywood actrice Dia Mirza trouwde op 15 februari met zakenman Vaibhav Rekhi on February 15 in Mumbai. Op het moment dat de actrice de huwelijksfoto’s gedeeld had, werd ze overgoten met felicitaties. Vele volger merkten echter op dat de Hindoe rituelen waren gedaan door een were priesteres.

Woensdag bedankte de actrice de priesteres Sheela Atta die de heilige ceremonie leidde. Dia deelde: “Dank je wel Sheela Atta voor het leiden van onze huwelijksceremonie. Zo trots dat we samen groeien kunnen #RiseUp #GenerationEquality”.

Traditioneel worden Hindoe huwelijksceremonies meestal uitgevoerd door priesters.

Dia’s bruiloft werd bijgewoond door acteurs als Aditi Rao Hydari en Jackky Bhagnani. De Rehnaa Hai Terre Dil Mein acteur had eerder de foto’s van haar bruiloft gedeeld met het bijschrift, “Liefde is een volledige cirkel die we thuis noemen. En wat een wonder is het om de klop te horen, de deur te openen en erdoor gevonden te worden. Ik deel dit moment van voltooiing en vreugde met jullie… mijn uitgebreide familie. Mogen alle puzzels hun ontbrekende stukjes vinden, mogen alle harten helen en mag het wonder van liefde zich overal om ons heen blijven ontvouwen ❤️🙏🏻 #ThankYouPreeta #SunsetKeDiVaNe.”

Eerder werd gemeld dat Dia en Vaibhav elkaar tijdens de lockdown hebben ontmoet en hun relatie geheim hebben gehouden.

Op het werkfront was Dia voor het laatst te zien in de Anubhav Sinha film Thappad. Haar werk in de ZEE5 webserie Kaafir werd ook zeer gewaardeerd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: