Priyanka Chopra’s memoir is uit!

Priyanka Chopra Jonas’ memoir Unfinished is eindelijk uit en  de actrice ervaart daarbij verschillende emoties. Ze zegt: “Gedurende mijn gehele loopbaan ben ik door velen ondersteund, maar ook door velen niet. Maar dit is niet voor jullie. Dit is voor de mensen die benieuwd zijn naame me. Ik hoop dat je me met dit boek een beetje beter leert kennen als persoon.”

Hetgeen ze ervaren heeft bij het schrijven van haar memoir brengt de Sky Is Pink-ster als volgt onder woorden:“Het grappige aan het schrijven van een memoires is dat het je dwingt om anders naar dingen te kijken, zoveel dingen met elkaar te verzoenen waarvan je dacht dat je ze had laten rusten. Al doende heb ik me gerealiseerd dat ‘onaf’ zijn een diepere betekenis voor me heeft, en in feite een van de meest voorkomende rode draden in mijn leven is geweest…”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: