Humphrey van Hetten: ‘weinig aanbod als acteur/ regisseur’

Covid-19 is geen grap

Humphrey van Hetten is de trekker en regisseur van de Surinaamse Toneelgroep Asago. In  gesprek met Dagblad Suriname geeft hij het volgende aan. In de huidige situatie is er geen aanbod meer voor het doen van promo, reclames. De bedrijven zijn ook gaan bezuinigen vanwege de huidige covid-19 situatie. Als acteur, regisseur van toneelstukken en shows is het al maanden onmogelijk om iets op de planken te zetten. Ook aangepast; met inachtneming van de covid-19 situatie is het niet mogelijk om live een theaterstuk te doen. Theater Thalia staat nu daar als een museumstuk. Het is vreselijk, als acteur zit je maar thuis te kijken, ook bidden dat we mogen terugkeren naar de normale situatie. Het is een hele klap in de portemonnee. Daarom van hieruit een boodschap naar de jongeren, ‘Covid-19 is geen grap. Als jij je niet eraan houdt en jij je niet kan gedragen zul je besmet raken’. Ook een oproep aan de regering om de gemeenschap te beschermen tegen de gasten die vanuit andere landen ons binnenland inkomen met ziektes. Het was in de maand december duidelijk qua toename van stijgingen. Dus burgers van ons geliefd land, wees alert neem de covid-19 maatregelen in acht.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: