Ileen Sabajo is finalist Mr and Mrs. Top of the World Classic

Ileen Sabajo staat gereed om Suriname te vertegenwoordigen tijdens het Mr and Mrs. Top of the World Classic verkiezing. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hieromtrent. Ms and Mrs. Top of the World Classic maakt deel uit van de Miss Top of World verkiezing. De verkiezing zal van 25 tot en 27 februari online plaatsvinden. Ileen Sabajo is woonachtig in Nederland, Rotterdam. Ze is geboren in Suriname en tot haar 21ste heeft zij hier gewoond. Ze heeft zich aangesloten bij Naks Nederland en zodoende deelgenomen aan een aantal culturele shows waaronder de Gran Koto Gala. Tijdens de opening van het Koto museum in Amsterdam was zij te bewonderen in de koto modeshow. “Allemaal leuke dingen om te doen en dat gevoel in zo een prachtige koto is geweldig. Een trotse vrouw die de koto met respect, zelfstandigheid en bewustzijn uitdraagt: Maar omdat ik ook voor een deel Inheemse invloeden heb, heb ik dit ook met mijn inheemse culturele kleding. Deelname aan de verkiezingen, de titel sprak mij ook aan. Ms Classic, en dat staat voor de rijpere vrouw die nog in de bloei van haar leven staat en niet thuis blijf zitten achter de geraniums om het maar zo te noemen. Ik heb een goede dosis positiviteit. Dit is ook allemaal nieuw voor me dus ik laat alles op me afkomen.” aldus de finalist.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: