9 personen zondag Covid-19 positief getest

20 patiënten genezen verklaard

Het aantal personen dat zondag Covid-19 positief is getest bedraagt 9 (waarvan 6 in Paramaribo), aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten zondagavond, dat was woensdag 29, donderdag 26, vrijdag 13 en zaterdag 16. De cijfers tonen nog steeds een dalende trend in het aantal dagelijks positief geteste personen. Er zijn zondag 72 tests uitgevoerd. 20 Patiënten zijn genezen verklaard.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 6 en 51 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 86 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Ook hier is een dalende trend zichtbaar. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt nu 8.803.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: