Valentijnsdag vieren in 2021?

Het is zondag a.s. , 14 februari,  Valentijnsdag;  het is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van burgers. Zij hebben het gehad over hun plannen voor 14 februari.

N. geeft het volgende aan. ‘Als we niet beperkt waren vanwege de covid-19 situatie zou ik zeer zeker met mijn geliefde gaan uit eten, een ressort bezoeken te Houttuin of Commewijne. Maar desondanks heb ik plannen om hem thuis te verrassen met een gift, lekker eten waaronder een speciale taart. Daarnaast heb ik ook een boeket laten samenstellen.  Dit bouquet zal wel anoniem aangeleverd worden en wel op het moment terwijl ik daar op bezoek zal zijn. Uiteraard ben ik heel benieuwd naar de reactie daarop’ aldus N.

K. heeft ook haar eigen mening. ‘Valentijnsdag is een normale dag voor mij. Ik zal als altijd bezig zijn met wat werkzaamheden. Vervolgens wil ik een rustige dag hebben. Dit omdat ik mijn Valentijn nog niet heb ontmoet. Er zijn natuurlijk voorstellen binnengekomen, maar feit is wel dat ik er eerst goed over wil nadenken. Het wordt immers een keuze voor life time. Dus als ik iemand tot mijn valentijn maak dan wil ik graag dat die ene persoon voor altijd mijn valentijn blijft. Daarnaast moeten we elkaar ook normaal kunnen verwennen of liefhebben dan alleen op Valentijnsdag’ aldus K.

Khoesiaal P. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: