Artiest Kwaiiboy papy zijn carrière

De artiest Kwaiiboy papy vertelt het volgende over carrière in de muziekscene. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. Kwaiiboy papy is vanaf 2016 actief in de muziekscene. Hij probeert nu meer van zich te laten  horen. Dit is de reden dat de artiest een samenwerking is aangegaan met Mc Vuure. Hij heeft als doelstelling om muziekliefhebbers en fans over de wereld te kunnen bereiken. De artiest is momenteel woonachtig aan de Franse kant maar hij wil graag een samenwerking aangaan met de Surinaamse artiesten.  gedurende 2021 blijft de zanger niet stilzitten. De 21 jarige geeft mee dat je moet werken om wat te kunnen verdienen of om iets te kunnen bereiken.  De zanger zal binnenkort zijn 4de clip lanceren.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!