Gouden huwelijk voor echtpaar Kertotiko – Adirahardjo

Het echtpaar Kertotiko-Adirahardjo heeft op 11 februari het feit mogen gedenken dat zij vijftig jaar ( 50 ) zijn gehuwd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie hierover van BIC Wanica Noord-West. Echtgenoot Wasiman Roy Kertotiko (75) zag het levenslicht op 30 april 1945 in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van 7 kinderen, waarvan hij het 6e kind is. Hij heeft de GLO en de Technische school afgerond. Nadien heeft hij deelgenomen aan een opzichterscursus maar helaas niet afgerond. Vanaf 1968 heeft hij ± 2 jaren gewerkt bij Suralco als electriciën. Daarna  was hij werkzaam bij Aannemingsbedrijf Suriname. Kertotiko heeft voor het, laatst tot zijn pensionering, gewerkt als docent op het Natin.  Echtgenote Ngatinem Adirahardjo (71) zag het levenslicht op 20 februari 1949 in het
district Coronie. Zij komt uit een gezin van 13 kinderen, waarvan zij het 2e kind is. Zij heeft de GLO en ULO school afgerond. Zij heeft vanaf haar 18e tot haar pensionering gewerkt bij het ministerie van Openbare Werken als administratieve medewerker op verschillende
afdelingen. Het huwelijk van het echtpaar is voortgevloeid uit een liefdesverhouding. Het echtpaar is gezegend met 2 zonen, 2 dochters en 8 kleinkinderen. Het echtpaar geeft te kennen dat wederzijdse begrip, geduld, verdraagzaamheid, eenheid en respect de belangrijkste aspecten zijn die hun huwelijk 50 jaar in stand heeft gehouden.
Districtssecretaris Anwar Khedoe die districtscommissaris Suraksha Hirasingh vertegenwoordigde,  bracht de felicitaties over aan het echtpaar. Zij kregen een ingelijste foto van het echtpaar, een felicitatiekaart en een gesloten enveloppe mee.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: