Zoektocht naar vermiste vrouw Backtrack-ramp duurt voor

De Guyanese kustwacht, politie en familieleden kammen de kust af op zoek naar het lichaam van Sharida Hussein (48). Hussein is een van de drie personen die maandagavond vermist raakten na een illegale oversteek op de Backtrack route. Intussen zijn de lijken van de twee anderen, een man en een oudere vrouw, geborgen. De lichamen waren aangespoeld op de kuststrook. De Guyanese kust in nabijgelegen dorpen werd donderdag opnieuw gekamd.

Er werden ook zoekopdrachten uitgevoerd in de Atlantische Oceaan en op de Corantijnrivier. Alles bleek echter nutteloos. De Regionale commandant in Guyana, Jairam Ramlakan vertelde aan lokale media dat de politie heeft geholpen bij het zoeken. De bootsman, zijn helper en de taxichauffeur die de mensen heeft vervoerd zijn in Nickerie opgepakt. De commandant zei dat sinds het incident zich heeft voorgedaan in de wateren van Guyana, lokale onderzoekers graag met de bootman willen spreken. Ramlakhan merkte op dat lokale onderzoekers nog steeds alle wegen zullen volgen om antwoorden te vinden en dit onderzoek te beëindigen.

Uit informatie blijkt dat de bootsman zich vergiste en de drie personen nabij een zandbank zijn afgezet. de vermiste Sharida Hussein belde haar zoon nog voor het laatst na de oversteek, met de melding dat zij tot haar midden onder water was.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: