John Seedorf: ‘Ik ben nog steeds de rechtmatige voorzitter van de bond bij de brandweer’

In een uitgebracht communiqué laat John Seedorf weten, dat hij nog steeds voorzitter is van de Bond Personeel Brandweer Suriname (BPBS) ingevolge een vonnis van 30 december 2020 van de Kantonrechter. Hij geef inmiddels al zo’n 25 jaar leiding aan de bond.

Besluiten genomen tijdens een bondsvergadering van 23 december zijn niet rechtsgeldig en daardoor ook de vordering om Seedorf te verbieden zich uit te geven als voorzitter van de bond, zo luidde het vonnis van de Kantonrechter.

In zijn communiqué stelt Seedorf ook ‘dat de loze beschuldiging als zou er gesjoemeld zijn met bondsgelden niet op waarheid berust’. ‘Ter verduidelijking was er een politioneel onderzoek gestart welke tot heden geen enkel strafbaar feit heeft opgeleverd.’

Verder stelt Seedorf in gesprek te gaan met de minister over ‘achterstallige bevorderingen’ en de ‘resterende punten van het wensenpakket inclusief onze nieuwe loonreeks betreffende de terugbetaling van de overbruggingstoelage welke onterecht terugbetaalt moet worden’. 

PK

error: Kopiëren mag niet!