Ilonka Elmont doneert bus aan Kennedy Stichting

Oud-muay thai-kickbokser Ilonka Elmont heeft namens Fonds Kind & Handicap een bus gedoneerd aan de Kennedy Stichting. De Kennedy Stichting had eerder al een bus, maar die had enkele mankementen waardoor het vervangen moest worden. Het busje is dringend nodig voor het dagelijks gebruik en het vervoeren van de kinderen. “Het was een langlopende afspraak”, vertelde Ilonka Elmont. “Namens Fonds Kind & Handicap was er eerder al een afspraak gemaakt om een busje te doneren aan de Kennedy Stichting. Ze hadden eerder al een bus maar die had mankementen.We hebben dan besloten om het busje te verkopen en een nieuwe bus aan te schaffen”.

De directeur van de Kennedy Stichting, Lea Welzijn, gaf aan dat ze het busje hard nodig hebben en dat ze heel blij is met de donatie. “We zijn de instantie heel dankbaar. Ilonka heeft zich heel erg ingezet en we zijn haar dankbaar”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: