Vier gerenoveerde vipruimtes NIS in gebruik genomen

De directeur van het Nationaal Indoor Stadion (NIS), Joel “Bordo” Martinus, heeft donderdag vier gerenoveerde vipruimtes in gebruik genomen. Bordo vierde op die dag ook zijn 37ste jaardag. Vicepresident Ronnie Brunswijk, minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, en minister van Regionale Ontwikkeling & Sport, Gracia Emanuel, waren ook aanwezig bij de ingebruikname. Bordo heeft deze hoogwaardigheidsbekleders een rondleiding gegeven in de gerenoveerde ruimtes. De directeur gaf aan dat de renovatie ongeveer SRD 600.000 heeft gekost. Martinus heeft nog meer in petto. Zo wil hij een borstbeeld neerzetten van oud-olympisch kampioen Anthony Nesty. Er komt hoogswaarschijnlijk ook een zwembad als eerbetoon aan Nesty.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: