Covid-19: Weer 1 patiënt overleden

19 personen maandag Covid-19 positief getest

Het aantal personen dat maandag Covid-19 positief is getest bedraagt 19, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten maandagavond, dat was woensdag 59, donderdag 39, vrijdag 24, zaterdag 31 en zondag 21. Duidelijk is dat zich een dalende trend heeft ingezet van het aantal dagelijks positief geteste personen. Komende woensdag houden de gezondheidsautoriteiten een persconferentie waarin naar verwachting nieuwe maatregelen worden aangekondigd.

Er zijn maandag 107 tests uitgevoerd. Een patiënt is helaas aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal doden nu 162 bedraagt. 33 patiënten zijn genezen verklaard. Het aantal personen, niet positief getest wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 8 en 63 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 133 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.690.

PK

error: Kopiëren mag niet!