American Airlines start 2 juli non-stop service Miami-Paramaribo

Luchtvaartaatschappij gaat vijf keer in de week van Miami op Paramaribo vliegen

American Airlines is de enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die in juli een non-stop service start van Miami naar Paramaribo, zo heeft de maatschappij maandag laten weten. American Airlines versterkt haar toewijding aan haar Miami-hub met de aankondiging van twee nieuwe internationale routes naar Paramaribo, , maar ook naar Tel Aviv, Israël. De luchtvaartmaatschappij introduceert ook twee nieuwe binnenlandse routes vanaf de MIA-hub naar Little Rock, Arkansas (LIT) en Portland, Maine (PWM), die vliegen van 5 juni tot 16 augustus. Alle vluchten zijn beschikbaar voor aankoop op 15 februari.

‘American is altijd de grootste en beste in Miami geweest met meer vluchten naar meer plaatsen dan welke andere luchtvaartmaatschappij dan ook, en naarmate de vraag toeneemt, worden we nog groter en beter dan ooit tevoren’, aldus Brian Znotins, Vice President Network Planning van American . ‘Onze nieuwe service naar Paramaribo en Tel Aviv is het begin van verdere groei in Miami, en naarmate de stad groeit en uitbreidt, zal American hetzelfde doen.’

Vanaf juli zal American ook de eerste en enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij zijn die non-stop service aanbiedt naar Paramaribo. Vluchten worden vijf keer per week uitgevoerd met een Airbus 319, met een handig schema voor klanten die door de Verenigde Staten reizen om verbinding te maken via Miami. Als nieuwe bestemming voor de luchtvaartmaatschappij wordt Suriname het negende land dat in Zuid-Amerika wordt bediend.

Juan Carlos Liscano, Vice President Operations van American voor Miami, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika: ‘Tijdens de Covid-pandemie zijn we onze capaciteit in Miami blijven versterken om aan de vraag in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied te voldoen. Met de lancering van nieuwe internationale bestemmingen dit jaar – Tel Aviv en Paramaribo – twee nieuwe binnenlandse bestemmingen – Little Rock en Portland – en extra vluchten naar belangrijke bestemmingen in het Caribisch gebied, kijken we ernaar uit om onze banden met Miami verder te verdiepen.’

De vlucht naar Paramaribo wordt uitgevoerd maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 1 juli, vertrek half zes ‘s middags, aankomst in Paramaribo om half twaalf ‘s avonds. De vlucht vanaf Paramaribo naar Miami wordt uitgevoerd op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf 2 juli, vertrek kwart voor twee ‘s ochtends en aankomst in Miami om vijf minuten over vijf ‘s morgens.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: