64-jarige Lodart Aside al drie weken vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname roept de hulp in van de samenleving om de 64-jarige vermiste Lodart Aside op te sporen. De man woont aan de Sewnandenstraat perceel nummer 2 in het district Wanica. Aside heeft al drie weken niets van zich laten horen. Zijn woning is gesloten aangetroffen, terwijl zijn voertuig, een grijze Toyota Ist met het kenteken 55-34TP onvindbaar is.

Hij is nog steeds niet huiswaarts gekeerd. Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van de man wordt verzocht contact te maken met de politie van het ressort Houttuin via de telefoonnummers 372544 of 372588, de Centrale Meldkamer via het nummer 115 of via de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: