President Santokhi ontvangt houten kunstwerk van kunstenaar Pinas

Kunstenaar Harry Pinas heeft speciaal voor president Chandrikapersad Santokhi een met de hand, uit hout gesneden horloge vervaardigd. Dagblad Suriname verkreeg deze informatie van Communicatie Dienst Suriname. Op de verjaardag van het staatshoofd, op woensdag 3 februari 2021, heeft de kunstenaar dit kunstwerk overhandigd aan de president. Dit kunstproduct is gemaakt van Surinaams letterhout. Alvorens de kunstenaar is begonnen met het snijden van het horloge uit het hout, heeft hij eerst een goed ontwerp gemaakt van hoe het horloge eruit moet zien. Ook vicepresident Ronnie Brunswijk ontving een exemplaar van dit kunstwerk. Kunstenaar Pinas is sinds zijn tienerjaren bezig met houtsnijwerken. Hij maakt al zijn kunstwerken uit Surinaams hout, omdat dit hout kwalitatief goed is, waardoor de kunstwerken langer meegaan. Zijn boodschap luidt: Als je de kans krijgt om iets te doen in het leven, grijp deze kans met beide handen aan. Ook al ben je niet top geschoold, voel je niet minderwaardig. Er zijn diverse wegen die je kunt bewandelen om je doel te bereiken. In het leven kun je altijd iets ondernemen om jezelf hoog te plaatsen op de maatschappelijke ladder.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: