Oemar Wagid Hosain maakt comeback met songs van the legend Mukesh

De populaire zanger Oemar Wagid Hosain is gereed voor een comeback na een afwezigheid van ruim anderhalf jaar in de muziekscene. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van manager Robby Santoe. Het album “Unforgetable Memories 2” staat al gereed voor de lancering. Het is een album geworden met alleen songs van de legendarische Indiase zanger Mukesh. Oemar heeft speciaal voor al zijn fans en muziekliefhebbers deze songs uitgekozen. Hij is al anderhalf jaar alcoholvrij en verheugt zich op zijn comeback. Uiteraard ook voor een tour naar Suriname met de muziekgroep Xqlusiv waarvan hij al 16 jaren lid is. De andere leden van Xqlusiv zijn Sanjay Jodha , Randhier Badri , D-Wack En Broodje Pom. Het muzikale gedeelte van Unforgetable Memories 2 is gedaan door Hansraj Jaipal en het wordt uitgebracht door Angels Promotions.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: