Politie pakt 85 overtreders avondklok op

Verschillende politie-eenheden hebben in de nacht van woensdag op donderdag 85 Covid-19 ‘lockdown overtreders’, waaronder 12 vrouwen, opgepakt en overgebracht naar de hal van de Politie Academie. Ze werden allemaal beboet voor overtreding van de avondklok, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdagavond 5 februari.

Zeven auto’s werden weggesleept, omdat de bestuurders tijdens de controle hun rijbewijs niet konden overleggen. Deze overtreders zijn proces-verbaal aangezegd. Een ‘lockdown overtreder’ die tekeer ging tegen agenten werd in de boeien geslagen en vervolgens afgevoerd. Hij werd ter afkoeling onder toezicht ondergebracht in het cellenhuis van het politiebureau aan de Keizerstraat.

Verder werden vier bestuurders onder begeleiding van de politie overgebracht naar de Politie Academie. Alle overtreders werden omstreeks vijf uur in de ochtend na een ernstige waarschuwing heen gezonden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: