Plein vraagt spoedaanpak wateroverlast in bepaalde gebieden

“Het water stroomt niet en de kinderen spelen zelfs erin”

NPS-parlementariër Ivanildo Plein heeft donderdag spoedaandacht van de regering gevraagd voor de zorgwekkende en onhygiënische situatie, die in bepaalde gebieden in Paramaribo is ontstaan na de hevige regenval van het afgelopen weekend. Plein bracht de afgelopen dagen een bezoek aan gebieden als Land van Dijk, Latour, Ephraimzegen, Pontbuiten en Wintiwai en heeft geconstateerd dat deze gebieden nog steeds onder water liggen. “Het water stroomt niet en de kinderen spelen zelfs erin. Het vormt een enorme stank en is niet uit te houden door de mensen die daar wonen. Kan de regering vertellen hoe ze dit probleem gaat oplossen?”, vroeg de NPS’er.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: