Karan Johar : “Takht is niet in de koelkast”

Nadat enkele berichten eerder vandaag suggereerden dat Karan Johar zijn ambitieuze project Takht “in de koelkast” heeft gezet, heeft de filmmaker zelf bevestigd dat het nieuws niet waar is.

Hij vertelde SpotboyE: “Takht is enkel vertraagd.”

Karan Johar had de magnum opus Takht met een sterrencast aangekondigd in augustus 2019, en in februari vorig jaar had de regisseur zelfs gezegd dat de filmopnamen de volgende maand zouden beginnen. De productie van de film kwam echter stil te liggen door de uitbraak van het coronavirus.

Nu de opnames van de films zijn hervat, zullen de lopende projecten van Dharma Production, zoals Jugg Jugg Jeeyo, Bhahmastra en Liger, prioriteit krijgen. Zodra deze projecten zijn afgerond, zal Johar het werk aan Takht hervatten.

Karan Johar onthulde eerder dat Takht de relatie zal schetsen tussen de strijdende broers Aurangzeb (Ranveer Singh) en Dara Shikoh (Vicky Kaushal), de Mughal keizer.

De film, geproduceerd door Hiroo Johar, Karan Johar en Apoorva Mehta, heeft ook Kareena Kapoor Khan, Alia Bhatt, Anil Kapoor, Bhumi Pednekar en Janhvi Kapoor in de hoofdrollen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: