Priyanka gedenkt vrouwen die de Grondwet hielpen opstellen

Op de 72e dag van de Republiek, vestigde actrice Priyanka Chopra Jonas de aandacht op de verdiensten van 15 vrouwen die hielpen de Indiase Grondwet op te stellen.

The White Tiger actrice deelde via Instagram de foto’s van Annie Mascarene, Vijaya Lakshmi Pandit, Kamla Chaudhry, Hansa Jivraj Mehta, Sarojini Naidu, Sucheta Kriplani, Begum Aizaz Rasul, Renuka Ray, Ammu Swaminathan, Malati Chaudhary en Rajkumari Amrit Kaur en schreef erbij: “Wist je dat er 15 vrouwen deel uitmaakten van de eerste Grondwetgevende Vergadering van India? Zij hielpen de Grondwet ontwerpen Ik heb veel onderzoek gedaan en gelezen over vrouwen in het bestuur over de hele wereld en hoe hun vaardigheden een impact hebben gehad op gemeenschappen en landen. Het was verhelderend, fascinerend en zo inzichtelijk om het belang van vrouwen in leiderschapsposities te begrijpen. Fijne dag van de Republiek.”

Priyanka Chopra was voor het laatst te zien in Ramin Bahrani’s The White Tiger en kijkt uit naar de release van haar memoir Unfinished in de maand februari.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: