First Lady overhandigt donaties aan 25 sociale instellingen

First Lady Melissa Santokhi-Seenacherry heeft vrijdag in de Congreshal aan 25 sociale instellingen een cheque ter waarde van SRD 10.000 gegeven in het kader van de verjaardag van president Chandrikapersad Santokhi afgelopen woensdag. Door tussenkomst van een aantal donateurs konden de instellingen in de watten worden gelegd, aldus de Communicatie Dienst Suriname.

Vorig jaar bracht de presidentsvrouw al een bezoek aan de sociale instellingen en ze te verrassen met een schenking, maar door de Covid-19 ontwikkelingen kon dat traject niet worden afgerond. Dit jaar wordt deze actie voortgezet en is het bedoeling dat landelijk alle instellingen een bezoek mogen verwachten en daarbij een geste ontvangen. 

De vertegenwoordigers van de instellingen zeiden blij te zijn met de geste afkomstig van het Instituut van de First Lady, omdat het geld goed gebruikt kan worden in een periode waarin velen het moeilijk hebben, aldus de Communicatie Dienst Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: