2 Covid-patiënten donderdag overleden

Het aantal personen dat donderdag Covid-19 positief is getest bedraagt 39, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten donderdagavond, dat was zondag 50, dinsdag 48 en woensdag 59. Er zijn donderdag 218 tests uitgevoerd. Twee personen zijn donderdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal personen dat sinds maart vorig is overleden 158 bedraagt. 54 Patiënten zijn genezen verklaard.

Het aantal personen, niet positief getest, dat al zeker twee weken onveranderd op 839 stond, wordt tijdelijk niet aangegeven op de Covid-website. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 13 (dinsdag nog 21) en 65 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

166 Positief geteste persoon bevinden zich nog steeds in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.595. Overigens is het zogenoemde Covid-dashboard nu ook te vinden op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) www.bogsuriname.com. Hiermee willen het ministerie van Volksgezondheid en het BOG ook via de BOG-website de samenleving van informatie voorzien ten aanzien van de Covid-ontwikkelingen. De dataspecialisten zijn bezig na te gaan hoe de cijfers op een andere manier gepresenteerd kunnen worden op de website van het BOG.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: