Donatie van elektrisch ziekenhuisbed aan de heer Hardoel

Savers Paradise en Skin Glanz hebben gezamenlijk een donatie gedaan ten behoeve van de heer Hardoel. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Skin Glanz CEO Sima Jimidar. De heer Hardoel is al jaren een dialyse patiënt. Hij heeft als gevolg van suikerziekte zijn beide benen verloren. Op 02 februari hebben we hem blij kunnen maken met een elektrisch ziekenhuisbed. Hardoel is heel blij ermee en dat geeft ons zeker een voldaan gevoel. Hij kan nu met comfort met een druk op de knop in en uit zijn bed. Hardoel is geen onbekende in onze samenleving. Hij heeft in 2018 ook zijn eigen wijze een bijdrage geleverd aan de realisatie van de informatiefilm: “Leer je Nier kennen”, de film is nog steeds te bekijken via YouTube aldus Jimidar.Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: