Valentine productie van The Boss Promotions & KRS Royal

Album Secret feelings

The Boss Promotions & KRS Royal staan gereed met hun nieuwste album, Secret feelings. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie over hun Valentine productie. Het is een album welke tot stand is gekomen in samenwerking met een groep artiesten, te weten: Napster pro studio en Triple R promotions. Secret feelings is slechts te verkrijgen bij SunVic Shopping. De artiesten die hun bijdrage hieraan hebben geleverd zijn de bekende Surinaamse artiesten:  Prashant Ramjatan, Sjeshie Ramkhelawan, Navin Sarjoe, Ashna Changoer, Pravesh Mathoera, Ryan Abdoelaziz, Fariz Barsatie, Akaash Chotoe, Amresh Soekhradj en vanuit Nederland de bekende zangers, Sanjay Jodha, Sagar Malik.  Het is een Valentine productie, dus soul songs zijn er vanzelf op te beluisteren waaronder de cover van het nummer ‘Dil Hai Ke Maanta Nahin’. Het muzikale deel is gedaan door Devin Beats en Shoenemoen Wagid Hosain. The Boss Promotions,  (Radjoe Chaitsingh ) en KRS Royal (Krishna Soebdhan) leveren zodoende ondanks covid-19 situatie hun bijdrage in de muziekscene. Namens het hele team alvast een liefdevolle Valentijnsdag toegewenst.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: