Vervaardiging van de Magic mokken

Een prachtig geschenk dat een ieder leuk zal vinden in deze tijd naar Valentine toe, is de Magic Mok. Dagblad Suriname heeft een gesprek gehad met RD Graphics & Signs om wat meer te weten te komen over de vervaardiging hiervan. Zij geven het volgende aan. Het is een mok die op het eerste gezicht heel eenvoudig lijkt; men zou er niets achter zoeken. Het is zwart of donker blauw en het lijkt niets magisch in zich te herbergen. Het lijkt verre van magisch te zijn, zou men zeggen. Tot op het moment dat je de mok met een warme vloeistof vult en dan jouw ontwerp tevoorschijn komt. Het gaat om mokken met een capaciteit van 330 ml, hoogte 9,5cm en hieraan worden de foto’s en tekst toegevoegd. Het gaat om de zwarte laag, duurzame kwaliteit van keramiek. Het kan ook gebruikt worden in de magnetron. De mokken worden precies zo besteld vanuit het buitenland. Het enige wat hier wordt gedaan is het vervaardigen van een foto/ logo / tekst op de mok. Het printen gebeurt met een speciale sublimatie printer. De print wordt aangebracht aan uw mok en daarna wordt het in een mok press verhit ( temperatuur 180 graden Celsius voor 2 minuten). Vervolgens is uw magic mok gereed. De print is zeker gedurende 7 tot 10 jaren nog zichtbaar bij gebruik. Enkele andere gifts,  vervaardigd door RD Graphics & Signs zijn: kussen met je foto erop, of baddoek, tegel en glas frame, eveneens met je foto en tekst naar wens erop. ( foto ter illustratie)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: