14-Jarig meisje doet valse aangifte van ontvoering en verkrachting

Een 14-jarig meisje blijkt woensdag een valse aangifte van ontvoering en verkrachting te hebben gedaan bij de politie van het ressort Centrum. Dit meldt het Korps Politie Suriname donderdagmiddag.

Ze had verklaard, door twee onbekende mannen in een witte auto zonder kentekenplaten tegen haar wil te zijn meegenomen. Verder verklaarde zij door de meerijder te zijn verkracht, waarna zij op straat werd gedumpt.

De politie van het ressort Centrum droeg het onderzoek van deze zaak over aan de afdeling Jeugdzaken. Uit het voorlopige onderzoek van Jeugdzaken en tijdens het verhoor van de minderjarige is komen vast te staan, dat er geen sprake is geweest van ontvoering en verkrachting.

De politie van de afdeling Jeugdzaken onderzoekt deze zaak verder.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: