Akshay doet launch actie game FAU-G

Op de 72e dag van de Republiek kondigde Bollywood acteur Akshay Kumar via social media de launch aan van de mobiele actie game Fearless and United Guards (FAU-G). Akshay deelde via Twitter: “Treed de vijand tegemoet, vecht voor je land, bescherm onze vlag! India’s meest geanticipeerde actie game, Fearless and United Guards: FAU-G brengt je naar de frontlinie en zelfs verder! Start jouw missie vandaag.

Het spelen van de game is geheel gratis, maar de in-app purchases stellen gebruikers in staat nieuwe huiden te kopen voor hun avatars. 20 procent van de opbrengsten van de game wordt gedoneerd aan de Bharat Ke Veer foundation.

FAU-G was first announced after PUBG was banned in India in September 2020. Akshay had then shared on Twitter, “Supporting PM @narendramodi’s AtmaNirbhar movement, proud to present an action game, Fearless And United-Guards FAU-G. Besides entertainment, players will also learn about the sacrifices of our soldiers. 20% of the net revenue generated will be donated to @BharatKeVeer Trust #FAUG.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: