Jonge verkeersovertreder (21) tracht agent om te kopen

De 21-jarige S.K. heeft dinsdag 26 januari in de Jodenbreestraat ter hoogte van de Jodenbree Mall, in het centrum van Paramaribo, tevergeefs geprobeerd om na een verkeersovertreding een agent om te kopen, zo meldt het Korps Politie Suriname pas woensdag 3 februari.

Een politieman, die op die bewuste dag bezig was met een verkeerscontrole, zag op een bepaald moment een auto zonder voor kentekenplaat en met getinte ruiten naderen. De agent sommeerde de bestuurder te stoppen, waarna hij de man voorhield dat hij in overtreding was en dat hij proces verbaal aangezegd zou worden.

De overtreder stapte uit de auto en om zijn weg ongestoord verder te kunnen vervolgen, poogde de bestuurder de agent voor de geconstateerde overtreding om te kopen. De agent speelde gelijk hierop in door S.K. voor het begaan van het strafbaar feit direct aan te houden en over te brengen naar het politiebureau aan de Keizerstraat. Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.K. hangende het onderzoek in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: