Dankdienst voor jarige president Santokhi

President Chandrikapersad Santokhi heeft woensdag zijn 62e verjaardag gevierd. Deze dag markeert niet alleen de geboortedag van het staatshoofd, zo schrijft de Communicatie Dienst Suriname, maar ook zijn terugkeer op kantoor na een korte periode in isolatie te zijn geweest vanwege zijn Covid-19- besmetting. 

Speciaal voor deze twee momenten hebben geestelijke leiders tijdens een dankdienst het staatshoofd bemoedigend toegesproken. De dankdienst was onder leiding van pastor Harold Pultoo, verbonden aan het Kabinet van de President als Adviseur Geestelijk Welzijn en Arbeid. De dienst bestond uit zegeningen, gebeden en bemoedigende woorden.

Diverse religieuze leiders waren aanwezig, zoals pater Esteban Kross, Apostel Eric Tjin Kon Kiem, Apostel Misiekaba Carlo, Pastor Lloyd Djendje en Pastor Paul Doth. 

‘God wil dat alle mensen behouden worden. Dat is een passie van God, zoals u een passie hebt dat het goed gaat, dat w’o set’en. Zo heeft God een passie in set’ en in de natiën’, woorden van Pastor Lloyd Djendje. 

President Santokhi was zeer ingenomen met de dankdienst. Hij gelooft in de kracht van God om goed werk te kunnen verrichten. ‘We gaan dit land opdragen aan Jezus Christus en we gaan ervoor zorgdragen dat elke Surinamer gelukkig kan leven met respect.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: