Artiesten Lil Young en Baad Jury lanceren videoclip

De artiesten Lil Young en Baad Jury zijn een samenwerking aangegaan voor het nummer Trap Star. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. Het nummer is met een videoclip uitgebracht. De artiesten zijn al vanaf de schoolbanken al beste vrienden. De zangers geven aan dat het niet makkelijk is geweest om in de muziekscene te werken aan een productie. Volgens de artiesten moet je geloof in jezelf hebben om iets te kunnen bereiken. Heden ten dage is hun nummer te beluisteren via diverse radio- en tv stations. Zij zetten hun beste beentje voor in de muziekscene voor 2021 en beloven veel meer producties in de toekomst.  Mc Vuure is wederom belast met de promotie van deze talentvolle artiesten. (Foto: Lil Young en Baad Jury)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: