“Goed bekeken, worden er 4 dagen van ons afgepakt”

De verkoop start vandaag weer en er zal dus harder gewerkt moeten worden om extra te kunnen verdienen. “Goed bekeken, worden er vier dagen van ons afgepakt. Voor die vier dagen kon er wel iets bedacht worden voor groenteverkopers als ons. Hoe win je dat terug? De afgelopen lockdown was het rustig. Ik had rust, maar uiteindelijk was er niet genoeg geld voor de vaste lasten. Hoe doe ik dat nu? Voor iemand die alleen leeft van de verkoop en wiens vrouw zelf ook werkzaam is in een winkel is het zwaar. Hoe zouden wij dan doen als wij kinderen hadden? Met zo een toestand is het zelf ook niet mogelijk te denken aan kinderen. Ik hoop in ieder geval dat de verkoop vandaag en de andere dagen vlot zal gaan”, zegt een groenteverkoper aan de krant.

Na de grote regenbui in het weekend hebben veel personen ook schade gelopen doordat hun huizen onder water zijn gelopen. Dat betekent dat er harder gewerkt zal moeten worden om de kosten van deze schade te kunnen dekken. “Er moet dus extra hard gewerkt worden voor het betalen van vaste lasten, voeding, kleding en reparatie. Mi hoop dati mi haal ding kosten a mung disi”, aldus de groenteverkoper.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: