Artiest Kappa B lanceert videoclip Money box

Artiest Kappa B heeft op 26 januari zijn videoclip Money box uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. De artiest zit momenteel met zijn gezin in Frankrijk . Hij is voorheen lid geweest van muziekformatie General City. De artiesten Kappa B en Cetje Man zijn beide in Europa woonachtig, zodoende kiest Kappa voor een heel andere muziekstijl namelijk Trap. In zijn producties is er veel te horen over geld; hiermee wilt de artiest een speciale boodschap naar voren brengen en dat is : je maakt geld maar vergeet je ouders niet, en zeker niet jouw kinderen en de toekomst. Vaak zit men later, op oude dagen te denken van wat heb ik allemaal bereikt. Mc Vuure is belast met de promotie. Muziekliefhebbers mogen in de naaste toekomst nog veel producties verwachten van deze artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: