Mr Cool over ‘Mooi Enke Mi’ en meer

De artiest Mr Cool, heeft zijn nieuwste productie ‘Mooi Enke Mi’ uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de veelzijdige artiest. Mooi Enke Mi’ vertelt het verhaal, hoe je jezelf presenteert, want we hebben elkaars liefde nodig om vooruit te gaan in het leven, dus lobi, respect etc. Het nummer is inmiddels al te beluisteren via Youtube en andere platformen. Het is een reggaenummer geworden. Op de vraag over zijn relatie met Suriname zegt hij:”heel belangrijk, want ik heb directe familie in Suriname, net als aan de Franse kant’. Mr Cool is al 24 jaar actief bezig in de muziekscene als zanger, muzikant. Hij schrijft zijn songs zelf en gaat een samenwerking aan voor wat betreft de studio werkzaamheden bij een productie. Hij is vroeger lid geweest van de muziekformatie Living Création. Verder is hij zich aan het voorbereiden voor de shoot van een videoclip betreffende ‘Mooi Enke Mi’. Mc Vuure is ook de promotor van deze veelzijdige artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: