Remix album ‘Master Blaster new year edition’

Gisteren is de nieuwste remix album ‘Master Blaster new year edition’ uitgebracht. Dagblad Suriname heeft hieromtrent de volgende informatie. Dj Vitesh in samenwerking met Satish Music Center hebben al 9 jaren, steeds in de maand december zo een remix album gelanceerd. Dj Vitesh geeft het volgende mee in gesprek met Dagblad Suriname. ‘Master Blaster new year edition’ heeft 75 minuten continue remix songs. Het is inmiddels een cd geworden waar naar er wordt uitgekeken. Vanwege de covid-19 situatie was de release datum uitgesteld. Dj Vitesh bestaat al 17 jaar. Hij begon als 13 jarige reeds met het remixen; dat was zijn hobby en hij doet het tot heden. Hij is geen live Dj maar is in de studio bezig. Zodoende aan aantal projecten gewerkt voor andere diskjockeys. De samenwerking met SMC loopt thans ook al 17 jaar. In het jaar 2013 mocht Dj vitesh een award in ontvangst nemen, omdat Master Blaster de best verkochte cd is geweest voor 2013.Het is hun doelstelling om Master Blaster tot een begrip te maken in de remix wereld. Dj Vitesh tracht elk jaar weer een goed project op te leveren zodat een ieder ervan kan genieten. Deze nieuwe album bevat variërende songs, en wel in de muziekstijlen dancehall, Hindi pop, chutney en Kaseko.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: