Mr Lee zijn nieuw album ‘ Sab Yu Waarde’ volume 2

De Surinaamse artiest Mr Lee heeft zijn nieuw album gelanceerd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. Deze album, ‘Sab Yu Waarde’  volume 2 telt 14 songs.  Mr Lee zingt het meest Saramaccaans. Hij dacht het toch anders te doen, omdat taal geen rol speelt als het gaat om muziek. Bijvoorbeeld de afro beats van Afrikaanse muziek, er is mogelijk niks dat je verstaat maar de melodie is super. Mc Vuure is belast met de promotie. De zanger komt van boven Suriname. Volgens hem kost  het uitbrengen van een album veel meer in vergelijking met het uitbrengen van een single. De zanger duikt bij Digital & Fredje studio binnen om te werken aan zijn producties. De artiest is nu ready voor een internationale promo. Verder werkt de artiest momenteel ook aan een videoclip.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: