Gouden huwelijk voor echtpaar Raghosing – Jhinkoe Rai

Op zaterdag 23 januari herdacht het echtpaar Raghosing – Jhinkoe Rai het feit dat zij 50 jaren terug in het huwelijksbootje stapten. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van  BIC Wanica Zuid-Oost.  Echtgenoot Raghosing Harrie Narain, is geboren op 14 november 1949 in het district Suriname. Hij heeft de school met goed gevolg doorlopen en is in het bezit van een ULO diploma. Verder heeft hij de cursus PD boekhouden afgerond. In zijn loopbaan heeft hij 3 jaren gewerkt bij de BEM stenen fabriek als verkoop/voorraad administrateur. Verder heeft hij 11 jaren bij het bouwbedrijf Gopal als administrateur gewerkt. Hij komt uit een gezin van 7 kinderen, waarvan hij de jongste is. Echtgenote Jhinkoe Rai Drohpatie is geboren op 1 april 1951 in het district Suriname. Ook zij heeft de school met goed gevolg doorlopen en zij is in het bezit van een ULO diploma. In haar loopbaan heeft zij 3 jaren bij WIJMA SURINAME gewerkt als administratief medewerkster. Vervolgens heeft zij 40 jaren lang haar krachten gegeven bij het bedrijf VENSUR (thans ARGOS). Zij is het enigst kind van haar ouders. Het echtpaar heeft elkaar tijdens hun schoolperiode leren kennen, waarna met toestemming van wederzijdse ouders het huwelijk werd voltrokken. Hieruit zijn er 3 kinderen geboren, waarvan 1 zoon en 2 dochters die allen goed terecht zijn gekomen. De zoon en een dochter zijn woonachtig in Nederland. Het echtpaar is verder 4 kleinkinderen rijk.

Hoogtepunten voor het echtpaar zijn zaken die ze gedurende hun relatie samen hebben opgebouwd, alsook het feit dat ze dit huwelijksjubileum mogen herdenken. Volgens het echtpaar is wederzijds respect, vertrouwen, communicatie en geduld de sleutel tot een langdurige relatie.

De Districtssecretaris, Stephen Dompig, die de Districtscommissaris Mohamed S. Goelaman vertegenwoordigde, bracht de felicitaties over. Hij werd  vergezeld door collega Districts Secretarissen Chermine Wirjotaroeno en Lilian Babel. Het echtpaar kreeg een bloemstuk, een felicitatiekaart en een ingelijste foto overhandigd. Vanwege de hedendaagse techniek, is de gebruikelijke enveloppe niet overhandigd, maar zijn de middelen gestort op de bankrekening van het echtpaar.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: