B-Micy zijn plannen voor 2021

B-Micy is een Surinaamse hip hop artiest. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie over hem.  Hij staat meer bekend als ‘King B’. Hij heeft zich voorgenomen om in het jaar 2021 aan veel producties werken. De artiest zal eind februari zijn EP,  genaamd ‘Unexpectedly Good’,  lanceren. Het wordt een EP met vijf songs  waaronder waaronder twee Engelstalige liederen. Hij is ook van plan om van al de liedjes een videoclip te maken. B-Micy, geboren als Rodney Rayen Pinas, staat bekend om zijn Anti-discriminatie songs. Hij begon op zesjarige leeftijd te rappen. Maar het werd pas serieus toen hij meedeed aan een Hiphop Street Audition, georganiseerd door de toen bekende Surinaamse hip hop artiest Jogi D. Hij behaalde de derde plaats. Zijn voornaamste doel is om internationaal door te breken. Vanaf 2006, ( vijf jaar) heeft hij het themalied voor de anti-discriminatieloop van de  Caricom Jeugdambassadeurs gedaan.  ‘Zeg Me Waarom’ was zijn bekendste anti-discriminatie song. De nummers  ‘Kleurenblind’ en ‘Stop discriminatie’ featuring Kwasi, diego vrede, Tjatjie, Danitsia en Rafick Bottse waren ook geliefd.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: