Fotoshoot in aantocht naar Valentijnsdag

Fotoshoot in aantocht naar Valentijnsdag

In verband met de jaarlijks terugkerende Valentijnsdag op 14 februari zijn er nu al akties voor het publiek beschikbaar gesteld door diverse fotografen of door zo een team. Dit alles geheel met inachtneming van de covid-19 maatregelen. Dagblad Suriname heeft een gesprek gevoerd met WB photography, Sasra Media en Satish Photography.

WB photography

Fotograaf Bihari geeft aan  dat de klant zich nu al mag opgeven. Het wordt een shoot maar met inachtneming van de covid-19 maatregelen. Enkele specifieke punten zijn, er zullen, inclusief de fotograaf, slechts 3 personen in de studio aanwezig zijn. Er wordt van te voren met de klant afgestemd. Als een klant zich onwel voelt wordt aangeraden om een andere datum te prikken. Dit wordt vooraf besproken met de klant. Na elke persoon volgt een ontsmetting van de ruimte. Volgens WB photography is een Valentine shoot niet alleen bestemd voor de koppels, het kan ook samen met je beste vriend(in), ouders, kennissen, broer of zus zijn.

Satish Photography

Fotograaf Satish Mahabier geeft het volgende mee betreffende de fotoshoot. Het gaat om outdoor photography, dus fotograferen in de openlucht. Wij doen het heel voorzichtig. Vandaar de open plek. Geen indoor en ook met minder dan 5 personen. Aangezien het feesten verboden is doen wij met kleine groepen (huis mensen ) outdoor photography. Het is ook opmerkelijk dat het publiek meer aandacht heeft voor photoshoot. Dit uiteraard doordat het publiek nu vaker momenten laat vastleggen en zodoende toch leuk tijd heeft ondanks de situatie nu. Dit moet en geschiedt dan met inachtneming van de covid-19 maatregelen. Zodoende kan de fotograaf toch nog wat inkomsten hebben in deze toch wel heel moeilijke covid-19 situatie.

Sasra Media

Ook Sasra Media geeft het volgende mee. Het wordt een shoot waarbij maximaal 2 personen worden geholpen. Men mag nu al contact maken en data prikken. Het team werkt strikt met inachtneming van de covid-19 maatregelen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: