Deepika, Anushka, Alia en anderen wensen Varun-Natasha een levenlang vreugde toe

Bollywood acteur Varun Dhawan trad zondag in het huwelijk met modeontwerpster Natasha Dalal. Na het huwelijk deelde Varun het nieuws via zijn Instagram account. Hij introduceerde zijn ‘dulhaniya’ aan de wereld en schreef erbij: “een leven lang is zojuist officieel geworden ❤️.”

Wat volgde was een overvloed aan felicitaties en commentaar op Varun’s post. Deepika Padukone, Ranveer Singh, Anushka Sharma, Katrina Kaif, Jacqueline Fernandez waren onder de beroemdheden die reageerden op Varun’s post.

Karan Johar, die aanwezig was op Varun Dhawan’s bruiloft, deelde een lang bericht voor het pasgetrouwde stel. Karan deelde foto’s van de bruiloft op Instagram en schreef: “Ik ben gevuld met een veelheid aan emoties en herinneringen terwijl ik dit bericht schrijf! Ik herinner me nog dat ik deze jongen ontmoette in Goa! Lang haar, grote dromen in zijn ogen en een swag die wachtte om te exploderen op celluloid! Een paar jaar later was hij mijn assistent bij MNIK! Ik observeerde in stilte zijn vastberaden oprechtheid en ook hoe hilarisch hij kan zijn … soms zelfs onbedoeld! Toen hij voor de eerste keer voor de camera stond, kreeg ik onmiddellijk een beschermend gevoel van liefde en zorg voor hem…: bijna de rol van een ouder op mij nemend…. dat gevoel kwam vandaag in overvloed tot leven toen ik hem met zijn geliefde rond het heilige vuur van vertrouwen en verbintenis zag lopen… mijn jongen is helemaal volwassen en klaar voor deze prachtige fase in zijn leven… gefeliciteerd mijn liefste Natasha en Varun! Mijn zegeningen en liefde voor altijd ….love you ❤️❤️❤️❤️.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: