Neelam feliciteert Samir met hun 10e huwelijksjaar

Neelam Kothari was zaterdag 10 jaar gehuwd met acteur Samir Soni . Om het tot een speciale dag te maken voor Samir, deelde Neelam enkele foto’s van zichzelf met hem. Ze schreef erbij dat hij de gekste persoon is die ze kent, maar dat ze hem desondanks lief heeft.

Recentelijk waren de twee samen te bewonderen in de Netflix reality serie Fabulous Lives of Bollywood Wives.

Neelam Kothari was een populaire actrice in de jaren 80 en 90. Haar eerste grote hit was met Love 86, waarin ze de hoofdrol vertolkte tegenover Govinda, in 1989. Daarna had ze 5x succes bij de box-office, met onder andere Aag hi Aag (1987), Paap ki Duniya (1988) en Ghar Ka Chiraag (1989) waar ze te zien was met Chunky Panday. Haar rol in de Shah Rukh Khan-Kajol starrer Kuch Kuch Hota Hai is tot op heden niet vergeten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: