Voortvluchtige inbraak verdachte ‘Poekoe’ opgepakt in Abrabroki

Het Regio Bijstands Team Paramaribo heeft de 20-jarige voortvluchtige verdachte C.A., meer bekend als ‘Poekoe’, zaterdag 16 januari in de Herman Steinbergstraat te Abrabroki aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname zondagavond 24 januari.

C.A. wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een inbraak en poging tot inbraak in twee handelszaken. Zijn kompanen O.K en A.P waren eerder al aangehouden in deze zaak, maar C.A. had kans gezien aan aanhouding te ontkomen.

Tijdens het onderzoek kwam de betrokkenheid van C.A. aan het licht, waarna hij op 16 januari kon worden aangehouden.

Bij de voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie heeft C.A. echter schuld ontkend. Hij gaf aan, dat hij eerder met O.K. en A.P. in een andere zaak in verzekering was gesteld. Op grond van deze eerdere inverzekeringstelling zou hij nu onterecht als verdachte aangemerkt worden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is A. in voorlopige verzekering gesteld. 

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: